Hos oss får du ett varierande och roligt arbete i en kombinerad roll som konferensvärdinna och receptionist. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat in- och utcheckning, bokning, fakturering, konferensservice och teknikhantering. Utöver det ingår att vara behjälplig för våra gäster, ordna material och hjälpa med olika frågor. Du kommer även ha kontakt med gäster via telefon och mail. Du har stora kontaktytor både internt och externt och är hjärtat i vårt system som ska sprida information till resten av verksamheten.

Nova Park är en organisation som alltid ser till gästens bästa. Våra ambitioner är höga och vi förväntar oss detsamma från din sida. Det viktigaste för oss är att vi tillsammans skapar en helhetsupplevelse för våra gäster.

Om dig

Vi söker dig som brinner för mötet mellan människor, är utåtriktad och positiv samt tycker om att jobba i lag. Då du ofta ställs inför nya situationer ser vi att du är flexibel och på ett kreativt sätt hittar du lösningar. Du ska vara strukturerad och noggrann med god planeringsförmåga samt kunna hålla många bollar i luften. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du har tidigare arbetat med service och kundbemötande. Det är meriterande om du har erfarenhet av konferens- och receptionsarbete och av att arbeta i något bokningssystem. Mycket goda kunskaper i svenska och god engelska i både tal och skrift är ett krav.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats med fantastiska medarbetare samt möjligheter att växa både personligt och professionellt.

Övrigt

Tjänsten är på heltid med tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Du arbetar skift där tidigaste passet börjar 7 och senaste passet slutar 23. Vanligtvis jobbar du måndag-fredag men helgjobb förekommer.

Ansökningar behandlas löpande.
För att ansöka och för mer information kontakta claudia.haddad@novapark.com.

Krav

  • Erfarenhet från servicebranschen
  • Mycket god svenska i tal och skrift
  • God engelska i tal och skrift

Meriterande

  • Erfarenhet av konferens- och receptionsarbete
  • Erfarenhet av något bokningssystem
Sök jobbet Se fler jobb