Efter ett drygt år med restriktioner pga Covid är behovet att mötas större än någonsin och konferensbokningarna strömmar nu in inför hösten. Vi på Nova Park och Steningevik har under pandemin gjort det vi alltid gör vilket är att satsa på vår personal. Vi har behållit större delen av vår personalstyrka för att ha bästa möjliga utgångsläge när det vänder. Och nu vänder det. Då mötesbranschen ser ut att gå på högvarv i höst kommer vi, trots en stor fast personalstyrka, behöva förstärkning på nästan alla avdelningar. Det är få anläggningar som kommer kunna erbjuda en så väl förberedd och välskött arbetsplats som just Nova Park och Steningevik. Innan Covid hade vi sju år i rad av tillväxt och rekord och vi har arbetat hårt under det senaste året för att vara anläggningar som står starka och redo nu när det vänder. Nova Park och Steningevik har som vision att vara ledande i vår bransch vilket vi var innan pandemin och kommer vara även efter pandemin. Är du en av dem som är vill vara med på vår resa?

 

För att trivas hos oss är det bra att veta ett par saker. Vi är ledande i mötesbranschen på grund av att vi ger våra gäster exceptionell service, ett riktigt bra möte och en härlig helhetsupplevelse. Vårt uppdrag är att se till gästernas bästa och leverera ett högkvalitativt konferensevenemang. Detta gör vi genom att ha motiverad och kunnig personal som får ett stort förtroende i sina arbetsuppgifter samtidigt som vi jobbar nära varandra i ett glatt och positivt team. Till vårt team söker vi personer som vill utveckla och utvecklas med oss. Vi har höga ambitioner och vi förväntar oss det samma av alla som arbetar hos oss.

 

Så om du är en utåtriktad, lyhörd, lösningsorienterad, noggrann och prestigelös person, som har en glad och positiv attityd och trivs och sporras av att jobba i team, samt älskar att ge fantastisk service så kommer Nova Park och Steningevik att vara den perfekta arbetsplatsen för dig.

 

Med ett framgångsrikt och stabilt företag i ryggen och en organisation där det finns erfarenhet, trygghet, kunskap och driv, finns alla förutsättningar för att vi tillsammans får dig att prestera och utveckla dig till ditt allra bästa.

 

Vi kommer att behöva förstärkning i främst köket, restaurangen och receptionen men också på städ och fastighet både på Nova Park och Steningevik. Så om vi är rätt företag för dig och du är rätt nästa medarbetare för oss skicka in din cv till oss här…

 

Hoppas du vill vara med på vår resa och vi får möjligheten att jobba med just dig!

Sök jobb här! Se fler jobb