FIXA DEN BÄSTA KICK-OFFEN HÖSTEN 2021

Fixa den bästa kick-offen hösten 2021

Kick-offen för den här hösten känns mer aktuell än någonsin. Med restriktioner som lättar och fler verksamheter som skymtar stabilare omständigheter är det hög tid att samla trupperna och sammansvetsa både gamla och nya team.

Våga boka höstens kick-off

Det är dags att ta tag i saken och våga boka höstens kick-off.
Under året har många jobbat på distans och naturliga interaktioner som stärker band och företagskultur har uteblivit. En planerad kick-off blir en naturlig uppslutning av organisationen och ger ett bra avstamp mot en positiv framtid.
Att som företag mötas i ett gemensamt forum med samma agenda för hela verksamheten sammansvetsar och stärker organisationen.

Sätt agendan

Höstens kick-off kan se lite annorlunda ut. Nya medarbetare har kanske tillkommit och gamla medarbetare som inte setts på ett tag ska mötas igen. Företagskulturen och sammanhållningen trevar fram och behöver få utrymme att på nytt ta plats, planering är därför väldigt viktigt i just denna kick-off. En bra planering med tydlig agenda lämnar rum åt deltagare att slappna av då de vet vad som ska hända och de där naturliga interaktionerna kan lättare infinna sig. En god planering innebär en blandning av professionella möten och roliga omväxlande aktiviteter genom perioden för kick-offen. Medan möten hjälper verksamheten utvecklas och skapar gemensamma mål så skapar de friare aktiviteterna ett tillfälle för medarbetare att lära känna varandra, något som gynnar teamkänslan. Båda sammankomsterna är av vikt och har sin plats i agendan.

Håll en hög standard

Kick-offen på hösten är den sammanskonst som sätter standard för organisationens kommande arbetsår. Det är nu projekt presenteras och entusiasm ska skapas för framtida visioner och mål. Förtroende och trovärdighet ska ta plats bland medarbetare. Att klargöra företagets mål och visioner, vad som är viktigt och vad som förväntas av medarbetare är av hög relevans, var därför väl förberedd och lägg krut på det stora viktiga bitarna i dina planerade möten och föredrag.

Men glöm inte…

Glöm inte att kick-offens viktigaste syfte är att skapa en god sammanhållning och frambringa engagemang och motivation inför det gemensamma målet.

Var noga när ni väljer plats för kick-offen, platsen ni väljer bör tillgodose era behov och i någon grad spegla er företagsidentitet och era intentioner med sammankomsten.
Är stora lokaler med bra teknik viktigt för er eller vill ni hellre ha mindre rum för flera diskussionssamtal? Är ni ute efter lugna harmoniska miljöer eller lägger ni större vikt vid tillgången av omväxlande aktiviteter?

På Nova Park har vi erfarenhet och kunskap för att kunna sätta ihop ditt event precis så som du vill ha det. I vår anläggning hittar du flexibla lokaler och möjligheter till flera unika aktiviteter.
Behöver hjälp att planera din kick-off så tveka inte att kontakta oss. Vi är experter på att skapa oförglömliga event och kick-offer!

Besök oss på sociala medier

DU HITTAR OSS HÄR

Boka konferens Kontakta oss