Information om COVID-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens direktiv och råd vad gäller Coronaviruset Covid -19 och anpassar oss efter rådande situation.

* vi erbjuder fler möjligheter till avskilda möten bland annat genom egen matsal, rymliga lokaler och separata tider för måltider och kaffepauser. 

* som medlem i Safe Hotels så har vi redan en hög säkerhet och goda rutiner kring vårt dagliga arbete. Nu höjer vi medvetandet och vikten av dessa rutiner.

* vi är mycket måna om hälsan för våra gäster, medarbetare, samarbetspartner och vi följer upp alla våra medarbetare dagligen för att säkerställa att alla är friska och mår bra.

* vi har utökat vår redan goda hygien- och städrutiner samt lagt till extra städ och desinficering flera gånger dagligen av våra hotellrum, matsalar, sällskapsutrymmen, toaletter och SPA.

* vi erbjuder tidig check-in så långt det bara är möjligt så att deltagare kan använda sin egen toalett under vistelse hos oss.

* informerar alla ankommande grupper om vikten av att alla deltagare är helt friska från luftvägssymtom innan ankomst.

 

Vi ligger avskilt beläget med flera härliga utomhusmiljöer och vi har fri parkering för de som kommer med egen bil.

 

Kontakta oss om ni har frågor eller funderingar, allt gott och varmt välkommen till oss! 

 

——–

Säkra konferenser

 

Safehotels Premium

Nova Park är Sveriges säkraste konferensanläggning. Det visar topplaceringen i Safehotels Alliance högsta klass Safehotels Premium Certificat, som mäter säkerheten på hotell och konferensanläggningar i Sverige och över hela världen. Vår mötesanläggning är utrustad med såväl välutbildad personal som defibrillator – allt för din säkerhet!

Nova park konferens Magnus VD

– Vi är glada att vi toppar listan som Sveriges säkraste konferensanläggning, säger Magnus Ericsson, VD på Nova Park. Vi har certifierats av Safehotels sedan de startade 2002, och alltid varit nummer 1, 2 eller 3. Det visar att vi lever upp till vår satsning att ge våra gäster trygghet, service och kvalitet i varje detalj. Säkerhetsbedömningen omfattar allt från nattbemanning, sjukvårdsutbildning och informationssäkerhet, till brandsäkerhet och personsäkerhet. Nattbemanningen är ett av de viktigaste kriterierna ur gästens synvinkel.

Nattbemanning en viktig faktor

– En gäst kan bli sjuk eller behöva hjälp på natten lika väl som på dagen, säger Magnus. Ett problem av något slag eller ett akut tillstånd, som en allergisk reaktion eller hjärtstopp, rättar sig inte efter vad klockan är. Då är det tryggt att vår personal är här dygnet runt, lugna och välutbildade, redo att rycka in oavsett vad det gäller.

Fortsatt i framkant

Även Nova Parks systeranläggning Steningevik är bland de högst rankade i Sverige. – Det viktiga för oss på Nova Park och Steningevik är att våra gäster känner sig trygga från det att de ställer bilen på parkeringen tills de åker härifrån, menar Magnus. Hög kvalitet på service och säkerhet genomsyrar vårt arbete, men det är inte för att få medaljer, utan för att våra gäster ska trivas och vara nöjda. Vi har en hög ambitionsnivå och den kommer vi fortsätta se till att vi når.

Safe Hotels Premium