Safehotels Premium

Nova Park är Sveriges säkraste konferensanläggning. Det visar topplaceringen i Safehotels Alliance högsta klass Safehotels Premium Certificat, som mäter säkerheten på hotell och konferensanläggningar i Sverige och över hela världen. Vår mötesanläggning är utrustad med såväl välutbildad personal som defibrillator – allt för din säkerhet!

Magnus VD

– Vi är glada att vi toppar listan som Sveriges säkraste konferensanläggning, säger Magnus Ericsson, VD på Nova Park. Vi har certifierats av Safehotels sedan de startade 2002, och alltid varit nummer 1, 2 eller 3. Det visar att vi lever upp till vår satsning att ge våra gäster trygghet, service och kvalitet i varje detalj.

Säkerhetsbedömningen omfattar allt från nattbemanning, sjukvårdsutbildning och informationssäkerhet, till brandsäkerhet och personsäkerhet. Nattbemanningen är ett av de viktigaste kriterierna ur gästens synvinkel.

Nattbemanning en viktig faktor

– En gäst kan bli sjuk eller behöva hjälp på natten lika väl som på dagen, säger Magnus. Ett problem av något slag eller ett akut tillstånd, som en allergisk reaktion eller hjärtstopp, rättar sig inte efter vad klockan är. Då är det tryggt att vår personal är här dygnet runt, lugna och välutbildade, redo att rycka in oavsett vad det gäller.

Fortsatt i framkant

Även Nova Parks systeranläggning Steningevik är bland de högst rankade i Sverige.

– Det viktiga för oss på Nova Park och Steningevik är att våra gäster känner sig trygga från det att de ställer bilen på parkeringen tills de åker härifrån, menar Magnus. Hög kvalitet på service och säkerhet genomsyrar vårt arbete, men det är inte för att få medaljer, utan för att våra gäster ska trivas och vara nöjda. Vi har en hög ambitionsnivå och den kommer vi fortsätta se till att vi når.

Safe Hotels Premium