WATER LOUNGE

Välkommen in i vår vackra spa- och
relaxavdelning Water Lounge

Välkommen in i värmen

Ett spa du aldrig sett förut

Hjärtat i spa-anläggningen är vår sjöformade pool. Utöver detta finner du inomhus- och utomhusjacuzzi, upplevelserum, fitnessrum, isbar samt vår fem meter höga eldstad som värmer skönt. Water Lounge håller alltid en 29-gradig värme. Som gäst hos oss kan vi även erbjuda ett stort utbud av spabehandlingar som massage och kroppsbehandlingar. Välkommen in i värmen!

FÖR KONFERENSEN

Ta konferensen till nya höjder genom att
avsluta den i Water Lounge

FÖR SPAHELGEN

Unna er en helg i Water Lounge eller
koppla av på en After work

SPAKONCEPT

Water Lounge by Nova Park

Med inspiration från vår Nordiska sfär och miljö med vatten i alla dess former har vi tagit fram ett unikt spakoncept – Water Lounge. Här finns upplevelser för alla sinnen med växelvis värme och kyla. Water Lounge spakoncept är utvecklat av spadesigner, Annette Lefterow.

UPPLEVELSERUMMET

Värme under stjärnorna

Vårt mysiga upplevelserum stimulerar alla sinnen! Här finner du värme, dofter och lugnande musik i härlig ljussättning. Sitt ner och känn värmen från golvet, taket & väggarna omfamna dig medan du tittar upp i stjärnhimlen i kupolen i taket.

FITNESSCENTER

Träna hos oss

Vårt fitnesscenter har det mest essentiella för att du ska kunna hålla dig i form under ditt besök hos oss. Med löpband, träningscykel och crosstrainer får konditionen sitt. Vill du ge musklerna en omgång finns både fria vikter, gummiband och en multimaskin.

JACUZZI

Värmande bubblor

Här finner du både inomhus- och utomhusjacuzzi. Hoppa i och låt det varma vattnet värma och mjuka upp kroppen. Utomhusjacuzzin är belägen på vårt trädäck endast ett tiotal meter utanför Water Lounge omgiven av vacker natur.

LOUNGE

Fem meter hög eldstad

I Loungen med utsikt över naturen, framför vår fem meter höga eldstad är det enkelt att slappna av. Ta med dig ett gott sällskap, en god bok eller något kallt att dricka – här kan lång tid fördrivas i avslappnad stil.

ISBAR

En cool upplevelse

Efter att ha tillbringat tid i vår varma Water Lounge är det vara uppfriskande med ett besök i vår kalla isbar. Med en konstant temperatur på minus sju grader är Isbaren en cool upplevelse.

Frågor & svar

Skulle du inte hitta svaret på din fråga här, är du varmt välkommen att höra av dig på telefon eller via mail.

Besök oss på sociala medier

DU HITTAR OSS HÄR

Boka konferens Kontakta oss