Vi ser fram emot att få ta hand om er på någon av kommande spahelger

Boka ert spapaket direkt via online bokningen nedan eller kontakta oss via mail. Självklart kan ni boka till behandlingar under våra spahelger.

Kommande spahelger

5-6 OKTOBER 2019

26-27 OKTOBER 2019

16-17 NOVEMBER 2019

Spaweekend

Unna dig en hel helg i Water Lounge

Under hela helgen har ni fri tillgång till Water Lounge samt våra aktivitetspass. Förutom en afternoon-tea buffé på lördagen serveras en fyrarätters middag på kvällen i vår restaurang. Njut av god sömn i ett av våra hotellrum på lördag natt. På söndag tar ni för er av en dignande frukostbuffé innan ni åter njuter av söndagen i Water Lounge. Givetvis kan ni boka in behandlingar i förväg för att få maximal utdelning av er helg i Water Lounge.

Boka spaweekend

Öppettider

Lördag 12:00 – söndag 14:00

Pris

1995:-/person i delat dubbelrum Enkelrumstillägg 300:-

Weekend Eveningspa

Avsluta er spadag med middag

Under lördagen har ni fri tillgång till Water Lounge samt våra aktivitetspass. Förutom en afternoon-tea buffé serveras en fyrarätters middag på kvällen i vår restaurang. För att verkligen kunna slappna av samt göra sig i ordning för middagen har ni tillgång till ett hotellrum under hela vistelsen. Givetvis kan ni boka in behandlingar i förväg för att få maximal utdelning av er lördag i Water Lounge.

Boka weekend eveningspa

Öppettider

Lördag 12:00 – 20:00

Pris

1495:-/person

Weekend Dayspa

Koppla av en hel söndag

Under hela söndagen har ni fri tillgång till Water Lounge samt våra aktivitetspass. Under förmiddagen bjuds ni på en dignande söndagsfrukostbuffé. Givetvis kan ni boka in behandlingar i förväg för att få maximal utdelning av er söndag i Water Lounge.

Boka weekend dayspa

Öppettider

Söndag 9:00 – 15:00

Pris

695:-/person

After Work Spa

Koppla av några timmar efter jobbet

Ni har fri tillgång till Water Lounge under eftermiddagen med vatten och frukt. Vill ni stanna kvar för middag? Kontakta oss för bokning och tillgänglighet.

Boka after work spa

Öppettider

Vardagar 16.30 – 21.00

Pris

395:-/person