HOTELLINFORMATION

Allt du behöver veta
om vår anläggning

Nova Park Conference

Anläggningen med de många fördelarna

Det finns många fördelar med att hålla sin konferens på Nova Park, men en av de allra största måste vara att vi har samlat alla bekvämligheter under ett och samma tak.

For information in English click here.

LÄGET

12 minuter från Arlanda

Det sägs att tid är pengar och med det i åtanke finns det få anläggningar som är så kostnadseffektiva som Nova Park. Vare sig du kommer med flyg, tåg, buss eller bil så är det enkelt och smidigt att ta sig till oss. Oavsett var du är i Sverige kan du vara här inom ungefär en timme.

HOTELLKLASSIFICERING

4 Superior

Nova Park är certifierade till 4 Superior vilket är den näst högsta nivån i det Europagemensamma hotellklassificeringssystemet. Endast sex hotell i Sverige har högre klassificering än Nova Park. Systemet består av 247 kriterier där poängsättning sker på allt från städning till vilka bekvämligheter som finns på rummet och tjänster hotellet tillhandahåller.

PARKERING

Gratis är gott

Vi erbjuder en stor parkering direkt utanför anläggningen. Du som gäst hos oss är självklart välkommen att stå här utan kostnad under hela din vistelse. För de som behöver ladda sin elbil har vi två elstolpar nära entrén. Givetvis finns handikapparkering direkt utanför hotellet.

MOTIONSSPÅR

Ta en löptur i elljusspåret

I närheten av anläggningen finns elljusspår och trevliga promenadstråk. Spåren finns från 1,7 kilometer till 5 kilometer. Det finns dessutom gångstavar att låna i receptionen. Säg till i receptionen så hjälper vi dig med karta.

GYM

Träna hos oss

Förutom vårt fitnesscenter, som passar bra för lättare träning, har vi även ett samarbete med RAW Motion – ett 800 kvadratmeter fullt utrustat gym. Som gäst hos oss tränar du utan kostnad på RAW. Säg till oss i receptionen så får du mer information och kort för att ta dig in. RAW ligger endast fem minuters gångväg från hotellet.

Besök oss på sociala medier

DU HITTAR OSS HÄR

Boka konferens Kontakta oss