Konferens på Nova park – nära Arlanda & Stockholm

Tiden är viktig för både konferensen, deltagarna och vår miljö. Därför är det viktigt att tänka på läget när man bokar sin konferens. Med endast 12 minuter från Arlanda och Uppsala, och 35 minuter från Stockholm, är Nova Park Conference en ideal konferensanläggning för alla möten, vare sig det handlar om att komma bort från kontoret eller samla kollegor från hela landet och världen.

Kompletta konferensdagar

Vi ordnar med allt du önskar dig till konferensen, ett stenkast från Arlanda. Vi har konferenslokaler för både små och stora behov, teknik som fungerar i vått och torrt, middagar och måltider som får det att vattnas i mun, roliga event och kick offer och sist men inte minst: vår fantastiska, kreativa och proffsiga personal som gör allt för att ert företag ska få en konferens du sent glömmer. Vårt mål är att överträffa dina förväntningar!

Konferens med företaget. Konferens med föreningen. Konferens med jobbet.

Välkommen med er konferensbokning!

Boka konferens

Konferenslokaler

Lokaler för alla typer av konferenser nära Arlanda

Vi har lokaler som passar alla typer av möten och konferenser. Här hittar du allt ifrån små möteslokaler för endast ett fåtal deltagare, till riktigt stora konferenslokaler där upp till 300 personer ryms och allt nära Arlanda, Stockholm och Uppsala.

Våra konferenslokaler

Teknik

En konferens som bara flyter på

Saker du inte kan se eller ta på är bland de viktigaste sakerna i en konferens. Teknik och ventilation märks bara när det inte fungerar. Hos oss märker du det inte. Förutom att våra lokaler är utrustade med den senaste tekniken har vi även utbildade tekniker på plats. Du får en konferens nära Arlanda som fungerar så som ni önskar och mer därtill.

Tekniken på Nova Park

Kick off

Vi ordnar er kick off eller annat event

Ny säsong, nytt år eller nystart; en bra kickoff är både sammansvetsande, rolig och lärorik. Oavsett syftet med ert event vet vi att det ställer höga krav på oss. Därför är vi lyhörda och jobbar nära er för att få ut det mesta av ert event. Vår kunniga, erfarna och kreativa personal hjälper er från planering till genomförande.

Kick off