MÖTEN & KONFERENSER

Skräddarsydd konferens
nära Arlanda

Professionell & flexibel konferens & event på Nova Park

Konferens på Nova park – nära Arlanda & Stockholm

Tiden är viktig för både konferensen, deltagarna och vår miljö. Därför är det viktigt att tänka på läget när man bokar sin konferens. Med endast 12 minuter från Arlanda och Uppsala, och 35 minuter från Stockholm, är Nova Park Conference en ideal konferensanläggning för alla möten, vare sig det handlar om att komma bort från kontoret eller samla kollegor från hela landet och världen.

Boka kompletta konferensdagar

Vi ordnar med allt du önskar dig till konferensen, ett stenkast från Arlanda. Vi har konferenslokaler för både små och stora behov, teknik som fungerar i vått och torrt, middagar och måltider som får det att vattnas i mun, roliga event och kick offer och sist men inte minst: vår fantastiska, kreativa och proffsiga personal som gör allt för att ert företag ska få en konferens du sent glömmer. Vårt mål är att överträffa dina förväntningar!

Konferens med företaget. Konferens med föreningen. Konferens med jobbet.

Välkommen med er konferensbokning!

Konferenslokaler

Lokaler för alla typer av konferenser nära Arlanda

Vi har lokaler som passar alla typer av möten och konferenser. Här hittar du allt ifrån små möteslokaler för endast ett fåtal deltagare, till riktigt stora konferenslokaler där upp till 300 personer ryms och allt nära Arlanda, Stockholm och Uppsala.

Teknik

En konferens som bara flyter på

Saker du inte kan se eller ta på är bland de viktigaste sakerna i en konferens. Teknik och ventilation märks bara när det inte fungerar. Hos oss märker du det inte. Förutom att våra lokaler är utrustade med den senaste tekniken har vi även utbildade tekniker på plats. Du får en konferens nära Arlanda som fungerar så som ni önskar och mer därtill.

Kick off

Vi ordnar er kick off eller annat event

Ny säsong, nytt år eller nystart; en bra kickoff är både sammansvetsande, rolig och lärorik. Oavsett syftet med ert event vet vi att det ställer höga krav på oss. Därför är vi lyhörda och jobbar nära er för att få ut det mesta av ert event. Vår kunniga, erfarna och kreativa personal hjälper er från planering till genomförande.

Konferens nära Arlanda med det lilla extra

Mat och dryck i världsklass

När du har konferens är det inte möten och presentationer som stannar i minnet utan upplevelsen tillsammans med dina kollegor. Därför är mat och dryck avgörande för att en konferens ska bli lyckad. Oavsett storleken på din konferens serverar vi en fantastisk matupplevelse som förhöjer konferensen med influenser från hela världen. Våra måltider, lagade av passionerade kockar, sätter guldkant på er konferens och är en av flera anledningar till att våra konferensgäster återvänder.

Water lounge gör konferensen unik

Spa- och relaxavdelning för konferens

På Nova Park har du möjligheten att boka en konferens endast 12 minuter från Arlanda där deltagarna får fri entré till vår Water Lounge. På samtliga hotellrum finns badrock och tofflor att byta om till innan besöket.

I en ständig 29-gradig värme finner du vår sjöutformade pool, både inomhus- och utomhusjacuzzi, upplevelserum, fitnessrum, isbar samt vår fem meter höga eldstad som värmer skönt. Vi erbjuder även ett stort utbud av spabehandlingar, massage och kroppsbehandlingar som fulländar din konferens.

Vanliga frågor – Konferens

Vilka olika storlekar finns det på konferensrum?

Våra konferensrum rymmer från 2-8 personer och upp till 300 personer. För dig som vill ha en smidig och minnesvärd konferens i nära anslutning till Arlanda har vi något för alla gruppstorlekar.

Finns det mörkläggningsgardiner i konferensrummen?

Ja, det gör det. Våra konferenslokaler är utrustade med allt du behöver för en lyckad konferens. Allt från teknik till gardiner finns att tillgå i våra moderna konferenslokaler.

Vad finns det för teknisk utrustning i era konferensrum?

PC-projektor och högtalarsystem. I två av våra största lokaler har vi även headsets och mikrofoner. Vi har alla olika typer av adaptrar och tekniska möjligheter för att ni ska kunna genomföra en smidig konferens utan tekniska hinder. Vi har även tekniskt kompetent personal på plats som kan hjälpa er med allt tekniskt inför er konferens.

Jag skulle behöva någonstans att jobba bara under dagen. Finns det möjlighet till det?

Ja, vi har flera soffgrupper i sällskapsrum och på konferensavdelningen att tillgå. Vi erbjuder även datorer att låna och har laddare till flera olika modeller om du har glömt något hemma. Oavsett behov kan vi hjälpa dig uppnå en obehindrad arbetsdag eller konferens.

Kan vi hyra lokal / konferensrum till att ha fest i?

Ja, prata med oss om ditt upplägg så hjälper vi till med det. Vi drivs av att erbjuda precis den konferens som ni har tänkt er och finns med er hela vägen från plan till genomförd konferens.

Vad kan man göra på kvällen?

Förutom att koppla av i Water Lounge har vi biljard samt olika sällskapsspel att erbjuda. Löparspår finns runt knuten och vi har gångstavar för utlåning. Vi har såklart en fantastisk bar och restaurang och du kan alltid beställa mat och dryck upp till rummet.

Vilka aktiviteter kan vi boka till vår konferens?

Vår egen aktivitet Gastrorundan är en väldigt populär aktivitet. Kontakta oss så berättar vi mer om den eller andra aktiviteter vi har i samarbete med olika aktivitetsarrangörer.

Vad betyder det att ni är Premium certifierade av Safe Hotels?

För att erhålla Safe Hotels Alliance högsta Certifiering ”Premium” krävs det att hålla mycket hög nivå då det gäller såväl säkerhetsrutiner som utrustning. Samtlig personal utbildas och tränas varje år i både hjärt-lungräddning samt i brandsäkerhet. Vi har personal på plats dygnet tunt och hjärtstartare på hotellet.

Finns det parkering?

Ja, vi har 137 parkeringsplatser i direkt anslutning till hotellet. Parkeringen är kostnadsfri.

Hur tar jag mig från Arlanda till Nova Park?

Det går bra att ta taxi, tåg eller buss. Tåget stannar vid Knivsta station som ligger fem minuter med bil från Nova Park, och bussen stannar direkt utanför hotellet. Nova Park ligger endast 12 minuter med bil eller buss från Arlanda flygplats. Från Bromma Flygplats tar det 12 minuter med bil och Stockholm City är ca 35 minuter bort. Med tågstation och flygplats i närheten får du en smidig Konferens utan onödig restid.

Boka konferens Kontakta oss