KONFERENSLOKALER

Rätt konferenslokal för bra möten

Vi har lokaler som passar alla typer av möten och konferenser

Flexibla konferensrum för ett lyckat möte

Resultatet av ditt möte är det som betyder mest för oss. Vi vet att möteslokalen är en av de viktigaste förutsättningarna för att ditt möte ska bli lyckat. Därför har vi skapat genomtänkta konferenslokaler, med god mötesmiljö och den senaste tekniken. Allting ingår när du bokar en konferenslokal hos oss och vi tar hand om dig och allt runt omkring när du är på plats.

Samtliga av våra konferensrum har en:

  • Genomtänkt planlösning
  • Härlig atmosfär
  • Modern och bra teknisk utrustning

Konferenslokaler nära Arlanda & Uppsala

Känner du att det kan vara en utmaning att hitta en bra, flexibel eventlokal, som är lätt och smidigt för alla att ta sig till? Då kan du sluta leta. Våra större konferenslokaler passar alldeles utmärkt för kick offer och event av olika slag. Berätta för oss vad du behöver så ser vi till att fixa det!

MINDRE LOKALER

För det lilla mötet

Styrelsemöte eller den mindre gruppen – vi har flera fina och moderna lokaler i storlekar för 2-16 personer. Våra lokaler håller hög teknisk standard.

MELLANLOKALER

För det mellanstora mötet

Är ni en grupp om 16-50 personer så har vi flera fina lokaler som passar utmärkt oavsett möblering. Våra lokaler är moderna och håller hög teknisk standard.

STORA LOKALER

För det stora mötet

Är ni en grupp om 50 personer eller fler? Vi har 2 större lokaler anpassade för stora möten, event eller kick-offer. Lokalerna är moderna och tekniken anpassad för de större grupperna.

Besök oss på sociala medier

DU HITTAR OSS HÄR

Boka konferens Kontakta oss