Att jobba på Nova Park

För att trivas hos oss är det bra att veta ett par saker. Vi är ledande i mötesbranschen på grund av att vi ger våra gäster exceptionell service, ett riktigt bra möte och en härlig helhetsupplevelse. Vårt uppdrag är att se till gästernas bästa och leverera ett högkvalitativt konferensevenemang. Detta gör vi genom att ha motiverad och kunnig personal som får ett stort förtroende i sina arbetsuppgifter samtidigt som vi jobbar nära varandra i ett glatt och positivt team. Till vårt team söker vi personer som vill utveckla och utvecklas med oss. Vi har höga ambitioner och vi förväntar oss det samma av alla som arbetar hos oss.

Så om du är en utåtriktad, lyhörd, lösningsorienterad, noggrann och prestigelös person, som har en glad och positiv attityd och trivs och sporras av att jobba i team, samt älskar att ge fantastisk service så kommer Nova Park  att vara den perfekta arbetsplatsen för dig.

Med ett framgångsrikt och stabilt företag i ryggen och en organisation där det finns erfarenhet, trygghet, kunskap och driv, finns alla förutsättningar för att vi tillsammans får dig att prestera och utveckla dig till ditt allra bästa.

Nedan hittar du de tjänster vi söker just nu men vi letar alltid efter personer med rätt attityd på både Nova Park. Så om vi är rätt företag för dig och du är rätt nästa medarbetare för oss skicka in din cv till oss. Om det inte är dig. vi söker så kanske det är någon du känner. Dela gärna!

nova park konferens receptionen personal

Lediga tjänster

Här hittar du de tjänster vi söker just för tillfället. Kolla gärna regelbundet då vi lägger ut tjänster löpande här samt på sociala medier.

Lediga tjänster
Övernatta hos nova park fika

Spontanansökan

Är du intresserad av att jobba på Nova Park men hittar ingen ledig tjänst just nu. Skicka gärna in en spontanansökan. Vi söker alltid rätt person.

Spontanansökan
Steninge logga mot vy bakgrundsbild

Steningevik

Vår systeranläggning Steningevik i Märsta söker alltid efter rätt personer. Se här vilka tjänster som finns lediga på Steningevik.

Steningeviks tjänster