Restaurangen

Crossover kök
för den moderna
konferensgästen

Hela världen som inspiration

En förstklassig måltidsupplevelse att minnas

Vi älskar mat! En fantastisk måltidsupplevelse stannar hos dig länge och förhöjer värdet på ditt möte. Med influenser från hela världen lagar våra passionerade kockar smakrika, näringsriktiga och välkomponerade måltider. Tillsammans med en förstklassig service blir måltiderna pricken över i på din konferens.

Konferensmat i världsklass

Det spelar ingen roll om ni är 3 eller 300, vi brinner för matlagning och varje serverad rätt är tillagad med passion. Vår konferensmat sätter guldkant på er konferens och är en av flera anledningar till att våra konferensgäster återvänder. Få ut det bästa av er konferens med oförglömligt god mat och dryck. Varmt välkommen!

MATFILOSOFI

Utan begränsningar
skapar vi magi

FILOSOFI SPECIALKOST

En minnesvärd måltid
oavsett kosthållning

DRYCKESFILOSOFI

Djupa smaker kräver
spännande viner

FRUKOST

Vad vill du äta till frukost?

Vi vet att allas frukostvanor är olika. Har du rutinen att äta hälsosam gröt på morgonen eller vill du frångå din rutin och äta allt det du vanligtvis inte äter? Vi har något för alla. Vår frukostbuffé står uppdukad med allt från gröt och nötter till nybakat bröd, färskpressade juicer och pannkakor med sylt och grädde. Självklart har vi ett stort sortiment av gluten- och laktosfria produkter.

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna

Lunch

En fräsch lunch som ger energi

Paltkoma ger sällan rätt förutsättningar för bra möten. Därför serverar vi en tvårätters lunch som förutom att smaka bra, mättar och ger energi för resten av dagen. Vi använder enbart säsongens bästa råvaror och använder hållbart och lokalproducerat så långt det är möjligt.

Fika

Håll rätt blodsockernivå under hela dagen

En lång mötesdag kräver kontinuerlig påfyllning av energi. Våra för- och eftermiddagsbufféer är väl tilltagna och erbjuder allt ifrån hembakta bullar och pajer till nyttigare alternativ som rawfood-bollar och frukt och nötter. Dessutom finns tillgång till kaffe, thé, juice, frukt och naturgodis på flera stationer under hela dagen.

MIDDAG

Låt oss komponera ihop den perfekta måltiden

Vi anser att det inte finns ett bättre sätt att avsluta en bra konferens på än en måltidsupplevelse man minns länge. Vi är trygga med att vi serverar en trerätters middag som konkurrerar med vilken restaurangupplevelse som helst. Allt tillagat på de bästa råvarorna och gjort från grunden. Till detta erbjuds noggrant utvalda viner av vår sommelier som förhöjer smakupplevelsen. Allt för den perfekta avslutningen.

Besök oss på sociala medier

DU HITTAR OSS HÄR

Boka konferens Kontakta oss