Tillför det lilla extra till mötet
utan extra kostnad

Umgås under avslappnade former i vår härliga spaavdelning. Som ett extra värde för våra konferensgäster erbjuder vi fri entré till Water Lounge. På samtliga hotellrum finns badrock och tofflor att byta om till innan besöket.

Isbar Water Lounge

Drink i isbaren

Drinks on the rocks

En rolig annorlunda aktivitet för de modiga är att beställa en fördrink för hela gruppen i vår coola isbar. Iklädd endast badrock och tofflor njuter ni av en iskall drink i frostade glas. Aktiviteten bör förbokas och har en max kapacitet på tio personer samtidigt.

Duobehandling

Aktivitet

Wellness på agendan

Water Lounge är flexibel och passar för många olika sorters aktiviteter. Lägg in ett yogapass under konferensen för att få lugn och harmoni eller boka behandlingar för att hela trötta kroppar. Vi hjälper er gärna boka in rätt aktivitet för ert möte.

Träningsmaskiner

Träning

Håll fast vid dina rutiner

Är du på konferens på din fasta träningsdag ska du inte behöva ändra din rutin. Oavsett om det räcker med en timmes löpning, ett enklare pass i vårt fitnesscenter eller ett rejälare pass på ett professionellt gym kan vi tillgodose dina behov. Prata med oss så hjälper vi dig hitta rätt.