FÖR KONFERENSEN

Konferensanläggning
nära Arlanda

Summera mötet under avslappnade former

Tillför det lilla extra till konferensen utan extra kostnad

Umgås under avslappnade former i vår härliga spaavdelning i samband med att du är på konferens hos oss på Nova Park®, i våra konferenslokaler beläget nära Arlanda & Stockholm. Som ett extra värde för våra konferensgäster erbjuder vi fri entré till Water Lounge – vår härliga spa- och relaxavdelning. På samtliga hotellrum finns badrock och tofflor att byta om till innan besöket.

DRINK I ISBAREN

Konferens & event

En rolig annorlunda aktivitet för de modiga är att beställa en fördrink för hela gruppen i vår coola isbar. Iklädd badrock och tofflor njuter ni av en iskall drink i frostade glas. Aktiviteten bör förbokas och har en max kapacitet på tio personer samtidigt.

Aktivitet

Tryggt och säkert möte

Water Lounge är ett flexibelt SPA och passar för många olika sorters aktiviteter. Lägg in ett yogapass under konferensen för att få lugn och harmoni eller boka behandlingar för att hela trötta kroppar. Vi hjälper er gärna boka in rätt aktivitet för ert möte. Nova Park® – konferensanläggningen nära Arlanda med ett SPA många bara kunnat drömma om.

Träning

Våra specialerbjudanden

Är du på konferens på din fasta träningsdag ska du inte behöva ändra din rutin. Oavsett om det räcker med en timmes löpning, ett enklare pass i vårt fitnesscenter eller ett rejälare pass på ett professionellt gym kan vi tillgodose dina behov. Prata med oss så hjälper vi dig hitta rätt.

Besök oss på sociala medier

DU HITTAR OSS HÄR

Boka konferens Kontakta oss