FÖR SPAHELGEN

Unna er en helg hos
oss eller koppla av
på en After work

Få egen tid att ladda batterierna

Water Lounge – en unik Spa upplevelse i Uppsala

Att få egen tid med vila, avkoppling och möjligheten att ladda batterierna är alla värda. Det finns ingen bättre plats än Water Lounge att göra just det. Oavsett om du har några timmar efter jobbet eller vill njuta en hel helg med tre rätters middag och övernattning så har vi ett spapaket som passar just er.

Spaweekend

Unna er en hel helg i Water Lounge

SATURDAY EVENING SPA

Avsluta er spadag med trerättersmiddag

SUNDAY DAYTIME SPA

Koppla av en hel söndag

AFTER WORK SPA

Koppla av några timmar efter jobbet

BEHANDLINGAR

Unikt framtagna för Water Lounge

Vare sig du önskar dig en ansiktsbehandling, fotbehandling, kroppsbehandling eller vill njuta av någon av våra konceptmassager – Wellness – så tar våra välutbildade terapeuter hand om dig på bästa sätt.

PRESENTKORT

Köp ditt presentkort online

Den perfekta gåvan till en vän eller käresta är ett presentkort till Water Lounge. Har du inte möjlighet att komma och köpa ett i vår reception kan du enkelt köpa ett presentkort online. Perfekt när man sitter lite knivigt till med tid.

Vad erbjuder vårt Spa i Uppsala?

I vår Spaavdelning Water Lounge finns goda möjligheter till avkoppling och njutning. Här finns möjlighet för dig som vill koppla av på egen hand i någon av våra pooler, framför eldstaden eller i vår isbar – och för dig som helst njuter av en massage. 

Water Lounge består av en inomhuspool, inomhus- och utomhusjacuzzi, upplevelserum, fitnessrum, isbar och en hög eldstad med bekväma sittplatser där du kan värma dig och koppla av. 

Vi erbjuder även en rad olika spabehandlingar såsom ansiktsbehandling, kroppsbehandling och massage speciellt framtagna för Water Lounge. Behandlingarna utförs av välutbildade terapeuter och med produkter från högkvalitativa Comfort Zone.

Vilka olika spapaket erbjuds?

Unna dig något av våra spapaket med entré till Water Lounge inklusive övernattning, trerättersmiddag och frukost, eller boka in dig på dagspa med antingen trerättersmiddag eller frukostbuffé. Hos oss kan du också lyxa till vardagen med vårt after work-spa som ger dig fri tillgång till Water Lounge inklusive vatten och färsk frukt under en eftermiddag, med möjlighet att boka till middag.

När du bokar spapaket ingår entré till Water Lounge där du kan koppla av på egen hand. Vill du boka till en eller flera av våra behandlingar gör du det antingen i förväg eller på plats hos oss i mån av tillgänglighet.

Hur bokar jag min spa vistelse i Uppsala?

Boka din spaupplevelse online via vår bokningstjänst. (https://online.bookvisit.com/R?channelId=92a692a7-8acf-47b9-bead-38ba31cd3fb3&initialPath=/package#/package) Önskade spabehandlingar bokas genom att kontakta oss på 018-34 90 00 eller via mail till waterlounge@novapark.com.

Vänligen notera att behandlingar endast går att boka om du har ett spapaket bokat hos oss, samt i mån av tillgänglighet. Vi hjälper dig gärna att hitta ett passande datum.

Hur ser prisbilden ut för en spaupplevelse på Novapark i Uppsala?

Priset för en spa vistelse hos oss kan variera beroende på faktorer som datum, vilka tjänster du vill inkludera samt vid eventuella pågående erbjudanden. Bland våra spapaket finns after work- och dagspa som förmånliga alternativ för dig som vill komma iväg på en kortare vistelse och njuta av vår Water Lounge. Därefter varierar prisbilden beroende på vistelsens längd, rumstyp och eventuella tillval.

Våra behandlingar kostar från 695:- och utförs av välutbildade terapeuter med produkter från lyxiga Comfort Zone samt ayurvediska och ekologiska oljor från märket Lakshmi.

Aktuell information om priser finns tillgängliga via vår bokningssajt.

Besök oss på sociala medier

DU HITTAR OSS HÄR

Boka konferens Kontakta oss