Kick off & event

Kick off och teambuilding på Nova Park

Stärk företagskulturen och samarbetet med ett skräddarsytt event

Förstärk sammanhållningen och teambuildingen

Vi har både erfarenhet och kunskap att tillsammans med dig skräddarsy den perfekta kick-offen för den bästa totalupplevelsen. Med våra flexibla lokaler, serviceinriktad personal, fantastiska mat och möjligheter till unika aktiviteter är vi det självklara valet för din kick off.

Behöver ni hjälp med att planera Kick-offen?

Vi är experter på stora möten, event, konferenser och trevliga kick-offer. Vår erfarna och kreativa personal ser till att ingenting faller mellan stolarna, hjälper till med idéer och delar med sig av sina gedigna erfarenheter för att ni ska få uppleva en oförglömlig kick off. Vårt mål är att se till så att din kick off, event eller konferens blir en succé in i minsta detalj.

LINNÉ

Flexibel lokal

Med fem meters takhöjd och stora fönster från golv till tak passar Linné lika bra för dagens konferens till kvällens middagslokal. Med anpassningsbar scen och teknik för både bild, tal och sång förvandlas Linné lätt från effektiv möteslokal till spektakulär festlokal. Tror du ditt önskemål är annorlunda och svårt? Spela innebandy eller köra in din bil i lokalen? Inga problem vi har gjort det förut.

EVENTPLANERARE FÖR LYCKADE AKTIVITETER

Allt ligger i detaljerna

Vi har kunskapen och erfarenheten av att planera stora event. Vi ger tips och inspiration samtidigt som vi är lyhörda för just era behov. Vi vet vad som fungerar och vi finns på plats hela vägen för att säkerställa ett bra event. Vi har bra kontakter och hjälper er ta fram allt från ljud och ljus till underhållning och talare.

REASTAURANG

Lika bra för 2 som 200

Vi är vana av att servera middag för flera hundra personer samtidigt och tar inga genvägar oavsett hur stor gruppen är. Allt är gjort från grunden och tillsammans med vår utmärkta service blir det en förstklassig måltidsupplevelse som förhöjer ert event.

Water lounge

Unika möjligheter

Den härliga miljön i Water Lounge passar lika bra för en avslappnande stund för era deltagare som till en fördrink i isbaren innan middagen. Eller varför inte ha en temamiddag – Hawaiinspirerad buffé? Allt är möjligt, endast fantasin sätter gränsen.

Besök oss på sociala medier

DU HITTAR OSS HÄR

Boka konferens Kontakta oss