AKTIVITETER

Aktiviteter ger
bättre möten

Stimulera både sinne och kropp

Konferensaktiviteter anpassade för just er grupp

Att vara aktiv under beslutsprocesser och konferenser är viktigt, det vet vi. En konferensaktivitet som stimulerar sinne och kropp gör att du skingrar tankarna en stund och kommer tillbaka med nya infallsvinklar. Vi jobbar med flera aktivitetsarrangörer och har i princip obegränsat med aktiviteter. Kontakta oss så hjälper vi gärna till att hitta rätt aktivitet för er, alternativt läs mer om våra roliga aktiviteter för en konferens här.

Våra konferensaktiviteter:

Teambuilding

Kompetensutveckling

SPA

Vin- & chokladprovning

Fartfyllda sporter

Tipspromenad

Och mycket mer..

GASTRORUNDAN & DELUXE

En kulinarisk tipspromenad

Vet du skillnaden på Appenzeller, Gruyere och Västerbotten? Eller doften av Basilika, Dragon och Koriander? Lär dig något nytt och tävla enskilt eller i grupper i vår egen aktivitet gastrorundan en kulinarisk tipspromenad.

PROFFSSAMARBETE

Skräddarsydd aktivitet för er

Vi samarbetar med professionella aktivitetsleverantörer och kan erbjuda ett stort urval av konferensaktiviteter. Självklart hjälper vi dig att skräddarsy ett program som passar just din konferens bäst. Vi kan ordna i princip vilken aktivitet som helst – har du något i åtanke som du inte hittar här, kontakta oss så hjälper vi till att arrangera det.

WATERLOUNGE

Tillför det lilla extra till mötet utan extra kostnad

Umgås under avslappnade former i vår härliga spaavdelning. Som ett extra värde för våra konferensgäster erbjuder vi fri entré till Water Lounge. På samtliga hotellrum finns badrock och tofflor att byta om till innan besöket.

Exempel på aktiviteter som vi kan ordna

Roligt, utmanade eller avslappnade? Vad är rätt för er konferens? Vår lista av aktiviteter är för lång att skriva ut här. Nedan följer några kategorier av aktiviteter som vi kan ordna. Fråga oss så tar vi fram exempel på aktiviteter inom respektive kategori som passar just er.

KOMPETENSUTVECKLING

Invecklat att utvecklas?

Vi jobbar med flera professionella kompetensutvecklare som hjälper er att utvecklas och utbildas i de områden som är viktiga för er. Kontakta oss så berättar vi mer och guidar er rätt.

TEAMBUILDING

Kom närmare varandra

Vi har flera aktiviteter som passar både den som letar efter det vågade och tävlingsinriktade men också för den som vill ha en härlig lugn och mysig kväll tillsammans. Kontakta oss för förslag.

kroppsbehandling Nova park

WELLNESS

Må bra på konferensen

Vi har många aktiviteter med fokus på både kropp och själ. Vissa kan ni genomföra direkt i mötesrummet medan andra sker inne i Water Lounge. Kontakta oss gärna för en fullständig lista.

PROVNINGAR

Smakfulla provningar

Vi erbjuder allt ifrån dryckesprovningar till choklad och cigarrprovning. Vår sommelier håller i vissa och för andra tar vi in experter för ämnet. Kontakta oss med era önskemål så hjälper vi er.

PÅ EGEN HAND

Har du tid över

Besök vår spaavdelning eIler ta en löptur i närliggande elljusspår. Spela biljard eller sällskapsspel inomhus eller kasta kubb och boule utomhus. Cyklar och stavar för stavgång finns att låna.

KICK OFF & EVENT

Allt är möjligt

Vi hjälper dig med allt från aktiviteter, fest med underhållning, temamiddagar och mycket mera. Med våra flexibla lokaler sätter endast fantasin gränserna. Kontakta oss så berättar vi mer.

Besök oss på sociala medier

DU HITTAR OSS HÄR

Boka konferens Kontakta oss