Uppdaterad teknik med dig i centrum

Den tekniska nivån på Nova Park (bl.a. Ciscos 1000/1000 bredband) uppgraderas ständigt och är oöverträffad i svensk mötesindustri. Självklart ingår bredbandet och övrig utrustning i samtliga lokaler i priset. Vi har Wifi överallt på anläggningen och alla konferenslokaler har dessutom fasta uppkopplingar.

Tekniskt kunnig personal

Vi är trygga med att vår teknik fungerar. Oförutsedda saker kan dock alltid uppstå. Därför finns vi tillgängliga under hela konferensdagen. Vår tekniskt kunniga personal hjälper dig med allt det praktiska så du kan fokusera på mötet.

LCD-projektorer

Vi vet att man lägger ner mycket tid på att skapa bra presentationer för sitt möte. Det ställer höga krav på tekniken för att alla ska kunna ta del av informationen. Därför uppdaterar vi ständigt våra projektorer. HDMI är självklart standard.

Fast- och trådlös internetuppkoppling

Att vara uppkopplad idag är en självklarhet. Både under konferensen i lokalen men även på rummet och i spa. För att ni ska få ut det mesta av er vistelse hos oss har vi säker fast- och trådlös 1000 Mbit internetuppkoppling på hela anläggningen som ingår när ni är här.

Mikrofoner & Headsets

Att alla hör ditt budskap är lika viktigt som budskapet i sig. Framförallt när man är många kan det vara svårt att göra sig hörd ordentligt. Därför ingår mikrofoner och headsets i alla våra större lokaler. I vår största lokal ingår även hörslinga.

Ventilation

För ett bra möte krävs fokuserade och alerta mötesdeltagare. Det finns inget som påverkar ett möte så som dålig luft kan göra. I alla våra lokaler finns både ventilationsstyrning och extra kyla och värme. Allt för att ni ska få rätt förutsättningar för att fatta bra beslut.