KOMBINERA NYTTA MED NÖJE UNDER KONFERENSEN

Kombinera nytta med nöje
under konferensen

En konferens ska vara både inspirerande och bidra med energi för produktiva möten. En bra balans av planerade och fria aktiveter samt strukturerade möten gör konferensen till en minnesvärd mötesplats som både kan sammansvetsa och utveckla en verksamhet.

Planera konferensen

För att på bästa sätt kombinera nytta med nöje krävs en bra planering. Din konferens bör ha en utstakad agenda med ett tydligt syfte så att samtliga deltagare vet vad de ska förvänta sig av sammankomsten.

Blanda möten och aktiviteter

Planera inte aktiviteter och möten i separata delar av dagen. En kombination av planerade aktiveter och möten under dagen utgör grunden för en bra och givande konferens. Starta gärna dagen med en fysisk aktivitet som uppmuntrar till samtal och tankeprocesser, det behöver inte vara något avancerat. Ett exempel är en promenad i mindre grupper där respektive grupp tilldelas ett diskussionsämne med koppling till kommande möte. Ytterligare ett förslag är en arrangerad tipspromenad av liknande slag med avsikt att starta värdefulla konversationer och tankar.

Gör något oväntat

Planera något av dagens möten i en oväntad miljö.
Finns möjligheten att vara utomhus?
Det blir ett annorlunda möte som överraskar, något som kan ge upphov till ökad kreativitet med nya tankar och idéer. Dessutom lättar det upp stämningen.

Glöm inte att ha kul

En god relation och gemenskap mellan kollegor utgör grunden för ett företags styrka. Uppstyrda aktiviteter i all ära men glöm inte att lämna utrymme för fria och naturliga samtal i mer avslappnade sammankomster.
Varför inte avsluta dagen på en härlig spaavdelning? Eller uppbringa till skratt och lagsammanhållning på en kulinarisk tipspromenad.

På Nova Park finner du ett brett utbud av flera konferensaktiviteter i fin miljö. Vi samarbetar med professionella aktivitetsleverantörer och vågar därför påstå att vi kan ordna princip vilken aktivitet som helst.
Tillsammans skräddarsyr vi ett konferensprogram som kombinerar nytta och nöje på bästa sätt.

Läs mer om om vår anläggning om du planerar att ha en konferens nära Arlanda, eller kontakta oss så berättar vi mer!

Besök oss på sociala medier

DU HITTAR OSS HÄR

Boka konferens Kontakta oss