Hur ska man tänka kring konferens som småföretagare?

Många småföretagare kan känna en oro inför för att kostnader ska dra iväg, speciellt per person, men med en smart plan behöver det absolut inte bli så. En väl planerad konferens med fastställd budget kan ha precis lika bra utfall och effekt.
Att planera och arrangera en konferens för det lilla företaget kan till och med medföra flera fördelar. I en sådan planering har medarbetare ofta större möjlighet till delaktighet och påverkan i hur konferensen utformas, vilket redan från start bidrar till en positiv förväntan och atmosfär.

Kompetensutveckling

Det viktiga valet av plats

Vill du hålla dig inom ramen av en budget är val av plats alltid väsentlig. Till att börja med är en rekommendation att titta efter en passande destination i närområdet. En konferens ska helst vara en mötesplats utöver den vanliga därför är det även viktigt att platsen har en behaglig miljö. Förutom ett läge nära är det även viktigt att alla bitar som ingår i en konferens finns enkelt att tillgå i närområdet. Mat, logi, mötesrum och givande aktiviteter ska finnas tillgängligt inom en angenäm radie. Genom att köpa ett konferenspaket på anläggningen som erhåller era önskemål och behov vid konferensen låser ni väsentliga kostnader. Att ha allt nära till hands minskar även kostnader för eventuella resor till eller mellan platser.

Soffgrupp

Nova Park erbjuder en bra möjlighet till en konferens nära Arlanda, med en distans på endast femton minuter från Uppsala och trettio minuter från Stockholm. Vi hjälper dig hitta rätt konferenspaket och kan även skräddarsy en konferens efter dina önskemål. Förutom ett flertal mötesrum, lyxiga hotellrum och god mat finner du även ett flertal aktiviteter som vår kulinariska tipspromenad eller vad sägs som något mer avslappnande, som besök på vår spa- och relaxavdelning Water Lounge?

Har du frågor och funderingar kring konferens tveka inte att höra av dig. Vi har stor erfarenhet av konferenser och har kunskaper utöver själva konferensbokningen. Välkommen att kontakta oss!