VÄLKOMNA TILL STENINGEVIK
OCH NOVA PARK

Nu vill ni ses säkert.

Som två av Sveriges mest uppskattade konferensanläggningar är vi kända för vår professionella service och trygga miljö. Endast 30 minuter från Stockholm, i höjd med Arlanda, hittar du våra anläggningar Nova Park och Steningevik. Här kan ni låta er inspireras och fokusera på det som är viktigt för er, medan vi hjälper er att skapa den mötesupplevelse ni har behov av.

 

Att du och alla mötesdeltagare känner er trygga och säkra är en självklarhet för oss, därför är vi certifierade till Safe Hotels högsta nivå – Premium.

Steningevik

Vi på Steningevik har byggt upp en verksamhet som håller en alldeles speciell kvalitet ner till minsta detalj. Vi finns på ett bekvämt läge, bara åtta minuter från Arlanda. Till det får du en inspirerande miljö intill Mälarens vik och hängiven personal. Vi älskar att vara en del av inspirerande möten mellan människor. Det finns många anledningar att välja oss, den viktigaste är nog att Steningevik antagligen har Sveriges nöjdaste konferensgäster.

Boka nu

Nova Park

Med ett unikt läge, endast tolv minuter från Arlanda och en dryg halvtimme från Stockholm, är vi ett naturligt alternativ för konferenser. Med en kombination av suveräna kommunikationer, moderna lokaler, omtanke om gästen och mat för den kräsne finns det plats för alla typer av möten, konferenser och även för utställningar och minimässor. För privatpersoner erbjuder vi en rad härliga spapaket både vardag som helg.

Boka nu

Service

Vi gillar service och det
genomsyrar allt vi gör

Våra ledord är omtanke, värme och gästnöjdhet och i den dagliga verksamheten känns de igen i vår inställning att ingenting är omöjligt. Vårt mål är att alltid överträffa dina förväntningar. Du märker det på temperaturen i lokalen, de puffade kuddarna på rummet eller hallonen i marmeladen. Saker som i sin litenhet är svåra att sätta fingret på men som gör hela skillnaden för din konferens.

INFORMATION OM COVID-19

Vi är en säker plats

Här kan du läsa mer om hur vi säkerställer att du, dina kollegor och ditt företag är så säkra som möjligt när du är på konferens hos oss.

Läs mer

Steningevik

Steninge Allé 111

195 59 Märsta

08-591 231 50

info@steningevik.se

Nova Park

Gredelbyvägen 138

741 71 Knivsta

+46 (0) 18 34 90 00

info@novapark.com